Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eficient Eco Ddd Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 3 pareri
Gel insecticid Foval, 35 g
52 lei
Brand
Adama
Cod produs
SP0247
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Foval gel gandaci insecticid gel pentru combaterea gandacilor de bucatarie

Caracteristici

FOVAL GEL- Gandaci este un insecticid eficient gata-de-utilizare impotriva gandacilor (nimfe si adulti) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa si Americana Periplaneta.

FOVAL GEL Gandaci este usor de utilizat , se aplica cu precizie datorita modului de ambalare (seringa) . Este apetisant si cu o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie.

Produsul poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara .

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE

Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii.

Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice), in locuri calde si umede ( bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate , unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

Doze:

Impotriva daunatorilor din speciile :

Blattella germanica(Gandacul auriu) si Supella longipalpa (Gandacul de mobila), se aplica in functie de gradul de infestare : picaturi de gel , de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 1-4 picaturi.
Blatta orientalis (Gandacul negru) si Periplaneta americana (Gandacul american), se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel , de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.
Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil , vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti creand un efect de „ cascada” care exinde activitatea produsului FOVAL GEL Gandaci. In conditii normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni.

Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.

Fraze de precautie

P102 - A nu se lasa la indemana copiilor.
SP1 - A nu se contamina apa cu produsul sau cu ambalajul sau.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura